Graphenstone is het geesteskind van een jonge chemische ingenieur met de ambitie om een natuurlijke, ecologische en gezonde verf te ontwikkelen. Deze jonge man was Antonio León Jiménez, nu de president en technisch directeur van Graphenstone.

Na een succesvolle carrière als technisch directeur van een verffabriek in Spanje en Marokko besloot Antonio León het nieuwe bedrijf IEdiSA 2009, op te richten, de start van Graphenstone.

Een paar jaar later heeft de president van Graphenstone een nieuwe lijn ontwikkeld van natuurlijke verf en pleistermaterialen, samengesteld uit ambachtelijke kalk uit Morón de la Frontera. Een unieke kalk met een 100% natuurlijke en duurzame productie cyclus.

Na de ontwikkeling van nieuwe ecologische en duurzame verfproducten op basis van kalk zet Antonio León de volgende stap door toevoeging van grafeen aan de verf. De achtergrond van de toepassing van grafeen was om de eigenschappen van de verf te verbeteren; verhogen van slijtvastheid, flexibiliteit en geleidbaarheid zonder de unieke natuurlijke kwaliteit te beïnvloeden.

De allereerste verfproducten en coatings met technologie van grafeen. Graphenstone is geboren op november 2013. Een wereldwijde baanbrekende ontdekking van een ecologisch en humaan producten is een feit. Sindsdien is er enorm hard gewerkt aan het creëren van steeds gezondere en meer duurzame gebouwen.
Graphenstone is het ultieme merk voor ecologische en circulaire verfproducten, samengesteld uit natuurlijke grondstoffen die “in huis” de lucht zuiveren en het binnenklimaat verbeteren. Aanbevolen voor ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, hotels, scholen, kinderdagverblijven en overal waar veel mensen verblijven.

De voordelen van het toepassen van Graphenstone verf zijn een gezondere leef- en werkomgeving. De verbetering van de luchtkwaliteit in een gebouw zorgt voor minder ziekteverzuim, hoger concentratievermogen en betere prestaties. Zeer geschikt voor sensibele mensen die allergisch en gevoelig zijn voor chemische intolerantie. Vermindert pathogenen en is bestand tegen de groei van schimmels en bacteriën. Garandeert een veilige en gezonde leefomgeving. Verhoogt het wooncomfort en de kwaliteit van leven.
Lescrauwaet BV - Graaf Florislaan 40 - NL-1217 KM - P.O. Box 2286 - NL-1200 CG - Hilversum
Rabo bank NL90RABO0125238142 - EORI / VAT - NL8013.55.795 / B.01 - COC 35028470
info @ lescrauwaet.com - http://linkedin.com/in/RaymondLescrauwaet
Customer service +31-(0)35-8872683

Leveringsvoorwaarden - Terms of delivery

Privacy regulations

All transactions are according our general terms of delivery as lodged at the Chamber of Commerce.