Kalk en grafeen vormen de meest ideale combinatie voor ecologische, natuurlijke verfsystemen ter wereld. Daarom hebben de Graphenstone producten de beste eigenschappen én de beste dekking. De elasticiteit vermindert de kans op scheurvorming en afbladderen. Verder is de afwerking energiebesparend dankzij de hoge mate van reflectie. Bovendien zorgen de minerale grondstoffen voor een verbeterde akoestiek.

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en ontwikkelen en produceren met veel respect voor de omgeving, de circulaire economie en het energieverbruik, en dat is nu precies de reden dat onze producten zo goed in duurzame, ecologische en circulaire gebouwen, passief huizen en smart buildings en - steden passen.
K A L K

De ambachtelijke productie van kalk voor Graphenstone verfsystemen dateert uit het midden van de negentiende eeuw, toen het werd gemaakt in houten verbrandingsovens. Bovendien is de kalkcyclus 100% natuurlijk, van het hout dat wordt gebruikt voor verbranding in de ovens, tot en met de productie van de verf.

G R A F E E N

Grafeen is een innovatieve grondstof van de laatste generatie. Grafeen bezit unieke eigenschappen zoals hardheid, weerstand en flexibiliteit die zich vertalen in een extreme mate van duurzaamheid. Minder onderhouds- en exploitatiekosten voor het gebouw en minder energieverbruik. Het gebruik van deze technologie zorgt voor zeer efficiënte producten, die tegemoet komen aan de steeds strengere eisen die aan duurzame productie en fabricage worden gesteld.Lescrauwaet BV - Graaf Florislaan 40 - NL-1217 KM - P.O. Box 2286 - NL-1200 CG - Hilversum
Rabo bank NL90RABO0125238142 - EORI / VAT - NL8013.55.795 / B.01 - COC 35028470
info @ lescrauwaet.com - http://linkedin.com/in/RaymondLescrauwaet
Customer service +31-(0)35-8872683

Leveringsvoorwaarden - Terms of delivery

Privacy regulations

All transactions are according our general terms of delivery as lodged at the Chamber of Commerce.